MODERNA, SNABBA OCH ANVÄNDARVÄNLIGA HEMSIDOR

En modern och lättanvänd hemsida är avgörande för att locka och behålla kunder. Den påverkar företagets image och erbjudandets trovärdighet. Besökare lämnar oftast oattraktiva, föråldrade eller svåra sidor snabbt. En bra hemsida skapar positiva första intryck och påverkar kundens beslut.

BLI INSPIRERAD AV VÅRA TIDIGARE PROJEKT & KUNDER

Hemsida

annonsering

foto

Råbytorp

Vi gör rätt från start & bygger hemsidor som både är snygga & presterar på högsta nivå.

01

planering

Innan vi börjar bygga en hemsida ser vi alltid till att planera allt väl. Det är viktigt att få reda på era önskemål angående hemsidan. Vi vill skapa en hemsida som speglar era visioner och vi ser till att det finns en röd tråd genom hela hemsidan för att skapa ett så bra intryck som möjligt.

02

skapande

När vi väl har allt på plats och vi vet visionerna börjar vi sedan att bygga själva hemsidan. Vi bygger främst hemsidor i WordPress som är ett av de mest kända CMS systemet. Vi ser till att hemsidan är mobilanpassad då majoriteten av användarna är på telefonen.

03

ändringar

När vi har börjat bygga hemsidan och kommit en bit in i processen, så får ni även chans att se hemsidan och eventuellt göra förändringar om ni så önskar det. Detta är en viktig del för att ni ska kunna bli nöjda med er hemsida.

04

underhåll

När väl hemsidan är byggd ser vi till att underhålla den och se till så att allt fungerar som det ska. Om er verksamhet sedan förändras eller utvecklas och ni känner för att ni vill uppdatera er hemsidan igen så kan vi också göra det.

Bild på Oscar

ÄR DU REDO ATT SAMARBETA?