UPPDRAG -
Råbytorp Gårdsbutik

Råbytorp Gårdsbutik är en familjedriven verksamhet som har sitt ursprung i deras djupa kärlek till jordbruk och lokala råvaror. Allt började för över 30 år sedan när deras far startade Dalby Frukt. Susanna och Annika har tagit över och fortsatt att utveckla butiken med samma värderingar som deras far: kvalitet, hållbarhet och gemenskap. 

Projektöversikt

Hemsida

Sociala medier

facebook ads

Fotografering

Gruppbild på personalen som jobbar på Råbytorp Gårdsbutik
Tack Oscar för väldigt trevligt, personligt och tillmötesgående sätt! Du är snabb och professionell i ditt arbete med oss! Vi är väldigt nöjda!

Annika Schmidt Axelsson, ägare

När vi kom i kontakt med Råbytorp Gårdsbutik så hade de inte ens en hemsida. Vi förklarade ganska tydligt att det är viktigt att ha en hemsida i en allt mer digital värld. Eftersom både Susanna och Annika gillar lokala samarbetspartners fick vi förtroendet att bygga deras hemsida.

Bild på annika råbytorp gårdsbutik
Liggande bild med 3 bilder brun bakgrund råbytorp gårdsbutik

Här kan ni se lite olika delar av deras hemsida. Vi valde noggrant ut färgerna för att de ska spegla deras verksamhet som gårdsbutik.

Bild på julost råbytorp gårdsbutik

Innan hemsidan lanserades såg vi även till att ta professionella bilder som vi har haft användning av till exempel på sociala medier där vi har jobbat med deras betala marknadsföring på Facebook och Instagram.

Liggande bild rabytorp och leadrock till hemsida 3 scaled

Här får ni en överblick på hur hemsidan ser ut på en datorversion. 

Bild på Oscar

ÄR DU REDO ATT SAMARBETA?