VI TAR FRAM BILD OCH FILM TILL ER

När vi startar ett projekt med er träffas vi först för att bestämma vilka budskap ni vill förmedla och vilka bilder och videor som behövs tas. Vi filmar och fotar för att skapa innehåll som vi sedan kan använda för hemsidan, annonser och inlägg på sociala medier.

BLI INSPIRERAD AV VÅRA TIDIGARE PROJEKT & KUNDER

Fotografering

Produktbild

Porträtt

Bruun & Stengade

Låt oss vara med och utveckla innehåll till er hemsida, reklamvideo eller framtida annons.

01

planering

På LeadRock har vi erfarna filmare och fotografer. Innan ett uppdrag ser vi till att planera allt som behövs, till exempel utrustning, statister och manus. Planeringen är en viktig del i processen för att allt ska flyta på bra på produktionsdagen.

02

genomförande 

När det väl är dags att filma och fotografera ser vi till att vi har de bästa förutsättningarna för ett bra resultat. Det är bättre att filma och fota mer än vad som kanske behövs, på så sätt säkrar vi upp material om det eventuellt saknas något när vi börjar redigera allt.

03

feedback

När vi väl har genomfört filmningen och fotograferingen börjar vi att redigera bilderna och videorna. Vi levererar sedan materialet så ni får ge feedback på det innan redigeringen är klar.

04

slutprodukt

När ni väl är nöjda med resultatet ser vi till att levererar materialet till er. Ni äger nu materialet och kan använda det på till exempel era sociala medier och er hemsida.

Bild på Oscar

ÄR DU REDO ATT SAMARBETA?