Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540

Kostnadseffektiva och mätbara annonser.

Enligt undersökningar upptäcker 27% av användarna av sociala medier ett varumärke genom en annons på plattformen. Det leder till att vårt primära fokus är att hjälpa mindre och större företag med annonseringen på sociala medier.

Med hjälp av annonseringen kan vi nå ut med ert företags budskap och hjälpa er synas för er rätta målgrupp. Vi tar fram material och skräddarsyr ett budskap utifrån ert företags mål och visioner.

Genom att jobba med annonsering, bygger ert företag både lojalitet och kännedom, samtidigt som ni syns för flera tusen personer varje dag. 

oh img103

Annonser som skapar intresse.

Mockup
Mockup 2

Var vi annonserar.

Vi jobbar mycket med att annonsera på Facebook. Det är ett bra sätt att bygga kännedom och generera nya kunder på. 

Genom att jobba med annonsering på Instagram hjälper vi ert företag att synas för tusentals personer varje dag.

Hur vi jobbar med annonser.

01.

Planering

Innan vi börjar jobba med ert företags annonsering ser vi till att göra en detaljerad marknadsplan och strategi. Genom att skapa olika målgrupper och analysera personerans beteende, frågor och mål kan vi sedan lättare skapa rätt annonser för er. 

02.

Byggande

Vi bygger våra annonser i Ads manager där vi enkelt kan jobba mot olika typer av målgrupper. Många av annonserna vi skapar bygger på att utbilda era potentiella kunder om er. På lång sikt skapar detta en stark kännedom och en möjlighet för nya kunder. 

03.

Optimering

I Ads manager kan vi följa utvecklingen av annonser och genom att kolla på olika KPI:er kan vi enklare se vilka annonser som presterar bra och vilka annonser som vi kanske måste göra små justeringar på. 

04.

Resultat

Eftersom att vi kan se vilka som är intresserade av er tjänst kan vi även enklare skapa återmarknadsförings annonser för just den målgrupper. Detta brukar ofta skapa bra resultat då denna målgrupper ofta är ”varmare” och redo att köpa. 

Bilder 1 2 scaled

Vanliga frågor kring annonsering.

Passar annonsering min verksamhet?

Vi jobbar främst med lokala företag eftersom vi vet vilken effekt annonseringen kan ha om man fokuserar på ett begränsat geografiskt område. Med hjälp av annonseringen kan vi skapa långsiktig kännedom vilket kommer att resultera i att ni blir det företag man tänker på när en person letar efter till exempel er tjänst. 

Vad kostar annonseringen?

Annonseringens kostnad skiljer sig från företag till företag, enkelt sagt kan man säga att för att synas för 1000 personer kostar det cirka 120kr. Kunderna jag jobbar med har en budget på cirka 10 000kr varje månad för annonseringen. 

Kan man mäta resultatet?

Att annonsera på Facebook och Instagram är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra på. Det finns flera hundra olika parametrar som man kan använda sig av för att mäta resultatet av annonserna. Men det är också viktigt att veta att annonseringen är ingen quick fix utan det är ett långsiktigt arbete som behövs göras kontinuerligt.