UPPDRAG -
Viklinik Vårdcentral

Viklinik vårdcentral startades upp 2021 av Marcus och Henrik som har en bakgrund inom fysioterapi. Efter att ha byggt upp Iklinik till en av Lunds Bästa fysioklinik är det inte konstigt att de på två år har lyckats bygga upp Viklinik Vårdcentral till att bli Skånes bästa vårdcentral enligt SKR (Sveriges Kommuner och Regioner). 

Projektöversikt

Sociala Medier

Strategi

facebook ads

Webbdesign

Bild på viklinik mockup macbook pro

Oscar på LeadRock är systematisk och kanon att ha och göra med. Vi har haft mycket nytta av honom i Iklinik och Viklinik Vårdcentral. 

HENRIK CARLSSON, grundare viklinik vårdcentral

 

Eftersom Viklinik Vårdcentral hade en tydlig plan och vision om hur de ville positionera sig, hjälpte vi dem att börja kolla på olika ideer om hur de hade kunnat synas utåt och jobba med den digitala marknadsföringen. Vi tog inspiration från andra typer av företag som sticker ut från sin bransch, vi var även noga med att hela tiden blanda in humor i marknadsföringen och det var viktigt för Viklinik Vårdcentral att utstråla en familjär känsla.

Bild nere i gymmet på viklinik vårdcentral
Mindre moodbaord Viklinik Vårdcentral

Vi har hjälpt till att skapa en hållbar och professionell branding på sociala medier.

Bild på hantlar viklinik vårdcentral

Eftersom Viklinik Vårdcentral även driver Iklinik som är en fysioklinik, jobbade vi med att marknadsföra Viklinik mot personer som tidigare har varit kunder på Iklinik. Denna grupp av människor känner redan igen vilka Marcus och Henrik är. Detta resulterade i en ganska kraftfull ökning av antalet nya listade patienter på Viklinik Vårdcentral. 

Bild på oscar och marcus viklinik vårdcentral

Idag har vi genererat över 500+ nya listade patienter för Viklinik Vårdcentral.

Bild på Oscar

ÄR DU REDO ATT SAMARBETA?