UPPDRAG -
Vårdcentral Hjärtat

Vårdcentral Hjärtat grundades av Dr. Hassanein Alhafed och Ayat Mohamad-Ali med målet att erbjuda personlig och högkvalitativ vård till invånarna i Helsingborg. Deras resa har varit fylld av utmaningar och framgångar, men idag har de etablerat sig som en ledande vårdcentral i Helsingborg. 

Projektöversikt

Sociala Medier

Strategi

Annonsering

Webbdesign

gruppbild på vc hjärtat

Vi har på Vårdcentral Hjärtat i Helsingborg haft nöjet att samarbete med Oscar på Lead Rock AB. Han tar sig tid att verkligen förstå företagets behov och mål och sedan skapar en skräddarsydd marknadsföringsplan som passar just oss! Rekommenderas!

Ayat Mohamad-Ali, Verksamhetschef

Efter att vi hade hjälpt ett antal andra vårdcentraler med deras marknadsföring så valde vi att kontakta Vårdcentral Hjärtat för att presentera vad vi kan erbjuda och Ayat blev snabbt intresserad av vårt koncept.

Denice vårdcentral hjärtat
vårdcentral hjärtats hemsida projekt

Vi fick även deras förtroende när det kom till att ta fram en webbdesign som passade deras verksamhet och geografiska område.

image00052 scaled

Vi började jobba tillsammans under våren 2023 och när vi började med annonseringen såg vi snabbt resultat. Vi ökade deras exponering runt om i Helsingborg och vi såg även en ökning på antalet listade patienter.

nya 3 bilder på vårdcentral hjärtat

Vi är stolta över att få jobba med Vårdcentral Hjärtat och vi hoppas på ett långt och givande samarbete.

Bild på Oscar

ÄR DU REDO ATT SAMARBETA?