UPPDRAG -
Tandtorget Lund

Tandtorgets vision är att vara mer än bara ett tandvårdsbolag. De har länge byggt upp ett rykte om vara en av Lunds bästa tandkliniker. Tandtorget lägger ett stort fokus på patientupplevelsen och värnar om att göra patienterna nöjda. Ali som driver kliniken är en erfaren tandläkare som har byggt upp Tandtorget där de erbjuder allt från allmäntandvård till specialisttandvård.

Projektöversikt

Sociala Medier

Strategi

facebook ads

Foto

Gruppbild tandtorget

Oscar på Leadrock är en pärla, han är duktig, lyhörd och väldigt engagerad. Han har hjälpt oss väldigt mycket med marknadsföringen på vår klinik i Lund. Han är sann strateg och vet vad han gör. Rekommenderas starkt!

Ali khafagi, ägare tandtorget lund

Efter ett flertal möten med Ali som är klinikägare kunde vi lägga fram en marknadsföringsplan som ligger i linje med Alis visioner med Tandtorget. Ali hade en tydlig vision som bestod av att jobba långsiktigt med varumärkeskännedom och på så sätt etablera sig i Lund och få Tandtorget att bli top of mind bland invånarna i Lund. Ali ville ha en röd tråd mellan hemsidan, sociala medier och annonseringen. Vi anpassade oss efter det och idag jobbar vi långsiktigt med Tandtorgets marknadsföring.

Bild på Dina och Emelie Tandtorget
Bild på oscar och ali tandtorget

På LeadRock föredrar vi alltid fysiska möten, vi känner att det är enklare att bygga en långsiktig relation och sätta sig in i kundens verksamhet om vi befinner oss fysiskt på plats.

Bild på ali tandtorget

Det första vi gjorde var att ta fram en 12 månaders plan där vi i varje kvartal fokuserar på olika saker. Tidigt i vårt samarbete jobbade vi mycket med kännedom och där vi försökte positionera Tandtoget och nischa in oss på tandreglering med osynlig tandställning. Nästa steg i vår process var att skapa content som vi kunde använda för marknadsföringen. Detta gjorde vi genom att både filma och fota på kliniken. Detta materialet kunde vi sedan använda för att skapa en röd tråd genom hela verksamhetens olika digitala kanaler.

Ny liggande bild tandtorget

Är du intresserad av ta reda på hur du kan ta din klinik till nästa nivå? Tveka inte på att kontakta oss. 

Bild på Oscar

ÄR DU REDO ATT SAMARBETA?