UPPDRAG -
Estelles Estetik

Estelles Estetik bildades 2016 med visionen om att bli den mest välrenommerade premiumkliniken i skandinavien. Kliniken erbjuder ett stort utbud av behandlingar och kliniken blev även utsedda till årets bästa Stylage klinik i Malmö. Vårt fokus ligger på att jobba långsiktigt med deras branding och ta fram olika kampanjer för deras behandlingar.

Projektöversikt

Sociala Medier

Strategi

facebook ads

Foto

Bild på Saba behandling

När vi började jobba med LeadRock hjälpte de oss på två månader att fylla vår tidsbokning med nya kunder till vår klinik. Jag är verkligen nöjd med resultatet. 

Saba sadek, ägare estelles estetik

Vi började jobba med Estelles Estetiks annonsering på Facebook och Instagram i oktober 2022. Vi genererade snabbt resultat och vi hjälpte till att bygga en långsiktigt annonseringsstrategi för både Facebook och Instagram. Vårt fokus är på att skapa kampanjer för fillers och botoxbehandlingar. 

Bild innan behandling estelles estetik
mockup estelles estetik

Vi jobbar intensivt med att skapa en röd tråd genom alla inlägg på deras sociala medier för att skapa en professionell image.

Tanja behandling estelles estetik

För att kunna skapa en röd tråd genom hemsidan och sociala medier valde vi även att filma och fotografera på kliniken. Vi hade stor nytta av detta material när vi sedan började jobba med att ta hand om publiceringen av inlägg på Facebook och Instagram.

Tanja och Saba estelles estetik

Vi har spenderat runt 130 000 kr i annonsering och genererat över 3 miljoner i intäkter från annonseringen. 

Bild på Oscar

ÄR DU REDO ATT SAMARBETA?