Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540

Moderna och användarvänliga hemsidor.

För att få nya kunder och bygga ett förtroende till dem bör din hemsida vara modern och uppdaterad. Hemsidan är nämligen avgörande för hur folk uppfattar ditt företag samt dina tjänster och produkter. 

Du vet själv hur det är när du går in på en hemsida; om den ser ut som om den inte blivit uppdaterad på några år, om den är svår att navigera eller om den gör ett oseriöst intryck så lämnar du sidan ganska snabbt.

När det handlar om vad som finns på sidan har besökare också blivit svårare att fånga. Idag finns oändligt mycket information online och vi har lärt oss att sålla bort sånt som inte fångar vår uppmärksamhet direkt. Därför är det ännu viktigare idag med välskrivna, intressanta och givande texter.

oh img100

Din hemsida är ditt digitala visitkort.

15 inch macbook pro retina

Hur vi jobbar med hemsidor.

01.

Planering

Innan vi börjar bygga en hemsida ser vi alltid till att planera allt väl. Det är viktigt att få reda på era önskemål angående hemsidan. Vi vill skapa en hemsida som speglar era visioner och vi ser till att det finns en röd tråd genom hela hemsidan för att skapa ett så bra intryck som möjligt. 

02.

Byggande

När vi väl har allt på plats och vi vet visionerna börjar vi sedan att bygga själva hemsidan. Vi bygger främst hemsidor i WordPress som är ett av de mest kända CMS systemet. Vi ser till att hemsidan är mobilanpassade då majoriteten av användarna är på telefonen. 

03.

Ändringar

När vi har börjat bygga hemsidan och kommit en bit in i processen, så får ni även chans att se hemsidan och eventuellt göra förändringar om ni så önskar det. Detta är en viktig del för att ni ska kunna bli nöjda med er hemsida.

04.

Underhåll

När väl hemsidan är byggd ser vi till att underhålla den och se till så att allt fungerar som det ska. Om er verksamhet sedan förändras eller utvecklas och ni känner för att ni vill uppdatera er hemsidan igen så kan vi också göra det. 

Bilder 1

Vanliga frågor kring webbdesign.

Ser hemsidan lika bra ut på datorn som på mobilen?

För oss är det viktigt att hemsidan är anpassad för mobilen, eftersom cirka 62% av alla besökare på hemsidor kommer från användare på telefonen. Därför är det A och O att ha en mobilanpassade hemsida som är användarvänlig. 

Vad kostar en hemsida?

Priset på en hemsida kan variera stort. Det finns enklare hemsidor för 20 000 kr men sedan finns det också större hemsidor som kräver mer jobb, dessa hemsidor kan kosta allt mellan 30 000 till 100 00 kr +

Hur kan min sida ranka bättre på google?

Genom att strategiskt jobba med SEO (sökmotoroptimering) kan vi få din hemsida att ranka bättre på google och på så sätt få in mer organisk trafik. Det som är positivt är att denna trafiken är "gratis" och du behöver inte betala pengar för att synas högst upp på google.