Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540
Back

Tjänster

Tjänster

På LeadRock jobbar vi med ett långsiktigt helhetskoncept som innehåller filmning & foto, annonsering och underhåll av sociala medier.

Syns ni inte, finns ni inte!

Alla behöver söka vård eller besöka tandläkaren någon gång och när det är dags att göra det, hur ska de då hitta just din klinik? Hur ska de veta att just din klinik är det rätta valet? Samhället och näringslivet genomgår ständigt en digital transformation som sätter krav på att din verksamhet ständigt är uppdaterad och följer trender. Därför har vi tagit fram ett helhetskoncept som kommer skapa en röd tråd genom er hemsida, hur ni syns utåt med annonseringen och hur ni syns för era följare på sociala medier.

Vårt Koncept

1. Filmning & Foto

När vi börjar jobba med en kund tar vi alltid ett möte där vi planerar vad för budskap eller information som ni vill lyfta fram. Genom att filma och fota inne på er klinik får vi fram material som vi sedan använder både för annonseringen och inläggen på sociala medier. 90 procent av den information som bearbetas av hjärnan är visuell och vi minns 95 procent av budskapet i en film jämfört med 10 procent i en text. Video är därför det ultimata valet för att skapa engagemang oavsett om ni vill visa er klinik, berätta om hur en Invisalignbehandling går till, eller om ni vill lyfta fram en nöjd patient som rekommenderar er.

daniel tafjord 3rrEPsWw26k unsplash
Namnlos design 19

2. Annonsering

Enligt undersökningar upptäcker 27% av användarna av sociala medier ett varumärke genom en annons på plattformen. Det leder till att vårt primära fokus är att hjälpa kliniker med annonseringen på sociala medier. Med hjälp av annonseringen kan vi nå ut med din kliniks budskap och hjälpa er synas för er rätta målgrupp. Vi tar fram material och skräddarsyr ett budskap utifrån din kliniks mål och visioner. Genom att jobba med annonsering, bygger ni både lojalitet och kännedom samtidigt som ni syns för flera tusen personer varje dag.

3. Sociala medier

Varför är det viktigt att posta regelbundet på sociala medier? Att kontinuerligt posta på sociala medier är viktigt för att folk som följer er ska få en inblick i er vardag. Genom att uppdatera dagligen kommer vi hjälpa er att utbilda era följare, visa att ni följer med i trender, och hjälpa till att besvara era följares frågor och funderingar. Vi hjälper er att ta fram material, skapa inlägg och schemalägga inläggen på social medier, så ni kan fokusera på det ni är bäst på och fortsätta att leverera förstklassiga behandlingar för era patienterna.

Namnlös design 18

Varför ska ni jobba med LeadRock

Vår vision är att vi ska kunna hjälpa till och underlätta för alla typer av företag i den digitala transformationen.

Oscar Osberg