Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540

Din framgång är alltid vårt främsta fokus.

Alla företag bör jobba med digital marknadsföring, för hur ska annars er nästa potentiella kund veta att det är just ditt företag som sitter på den rätta lösningen. Samhället och näringslivet genomgår ständigt en digital transformation som sätter krav på att din verksamhet ständigt är uppdaterad och följer trender.

Därför har vi tagit fram ett helhetskoncept som kommer skapa en röd tråd genom er hemsida, hur ni syns utåt med annonseringen och hur ni syns för era följare på sociala medier. Våra ambitioner är alltid att vara det självklara valet för ditt företag när ni behöver hjälp med annonsering, film & foto och webbdesign.

oh img102
CV bild

Oscar Osberg

VD

På LeadRock har vi lång erfarenhet av digital marknadsföring och för att vårt samarbete med kunderna ska bli lönsamt och långsiktigt så jobbar vi alltid nära kunden. Vi ser hela tiden till att vara tillgängliga för att kunna bemöta och hjälpa till med frågor och funderingar.

Dagens digitala marknadsföring skiljer sig från den traditionella marknadsföringen och för att ditt företag ska kunna anpassa sig och hänga med i utvecklingen kan ni behöva hjälp på vägen. Det är därför LeadRock finns och vi kommer hela tiden att stå vid din sida och hjälpa ditt företag genom hela den digital resan.

Hur vi jobbar.

0.1 Mötet

Vi börjar alltid ett samarbete med ett första möte, det är en viktig del i processen för ett lyckat samarbete. Här i början får vi reda på era önskningar, visioner och mål. 

0.2 Planen

Nästa steg i processen är att börja kolla på olika ideer och sätta upp en strategi och marknadsplan för just era behov, det är viktigt att planera detta noggrant.

0.3 Jobbet

Vi sätter sedan igång med själva jobbet. Här skapar vi till exempel olika annonser och tar fram material för vårt samarbete. Vi optimerar sedan annonserna.

0.4 Resultat

Vi levererar sedan kontinuerligt statistik till er om hur det går med till exempel annonseringen. Här får ni även chansen att komma med feedback och göra olika förändringar.