Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540

Vi får din verksamhet att växa.

LeadRock får din verksamhet att växa.

Prisvärt.

Personligt.

Professionellt.

LeadRock är en heltäckande digital marknadsföringsbyrå som hjälper större och mindre företag att växa genom digital marknadsföring.

På LeadRock har vi lång erfarenhet av digital marknadsföring och för att vårt samarbete med kunderna ska bli lönsamt och långsiktigt så jobbar vi alltid nära kunden. Vi ser hela tiden till att vara tillgängliga för att kunna bemöta och hjälpa till med frågor och funderingar.

Vår vision är att LeadRock ska kunna hjälpa till att underlätta för alla typer av företag i den digitala transformationen. 

Marknadsföring

Vi arbetar med olika typer av digital marknadsföring. Vi fokuserar främst på att skapa långsiktig branding genom annonsering på Facebook och Instagram.

Film & Foto

Vi kan hjälpa ditt företag med att ta fram olika foton och bilder efter just ert företags önskemål. Det kan till exempel vara korta 15 sek utbildande videos för sociala medier.

Webbdesign

Om ditt företag är i behov ev en rebranding eller en ny hemsida så ser vi till att hjälpa er under hela processen. Vi bygger allt från små till stora avancerade hemsidor.

Portratt henrik gronbakgrund

Oscar på leadrock är systematiskt och kanon att ha att göra med. Vi har haft mycket nytta av honom såväl för iKLINIK Lund som för Viklinik vårdcentral Lund.

– Henrik Carlsson, Viklinik AB

Läs alla nyheter >

Omslagsbilder for hemsida 2 2
  • Oscar Osberg
  • Posted by Oscar Osberg

Warning: Undefined variable $date_visibility in /home/customer/www/leadrock.se/public_html/wp-content/themes/ohio/parts/blog_grid/layout_type2.php on line 106