Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540

- LeadRock hjälper privata tandvårdskliniker med att generera nya patienter via en kostnadseffektiv marknadsföring på sociala medier -

0 +
Hjälpta kliniker
0 +
Framgångsrika annonser
1 +
Potentiella nya patienter
0 +
Ökad omsättning

Hur gör LeadRock det annorlunda

1

Vilka är LeadRock

Vi är en digital marknadsföringsbyrå som enbart fokuserar på att hjälpa privata tandvårdskliniker med den digitala marknadsföringen. Vi hjälper allt från mindre lokala kliniker till större etablerade kedjor.

Vår vision är att vi ska kunna hjälpa till och underläta för alla typer av tandvårdskliniker i den digitala transformationen. Vi har även erfarenhet av att jobba både med allmäntandläkare som såväl ortodontister.

Circle
Circle
Circle
doctors
Path 1

2

Syns du inte finns du inte!

Alla behöver besöka tandläkaren någon gång och när det är dags att besöka en tandläkare hur ska dem då hitta just din klinik? Hur ska de veta att just din klinik är det rätta valet?

Som tur är det enklare än någonsin att annonsera och publicera inlägg på sociala medier för att skapa kännedom om just din klinik och på så sätt öka möjligheterna för att kunna få in nya patienter till din klinik. 

Path 2

3

Boka ett gratis möte

På LeadRock jobbar vi med att bygga starka och långsiktiga relationer där din klinik och dina mål alltid står i fokus. För att din klinik ska uppnå önskade reslutat lägger vi på LeadRock en stor vikt i uppstarten där vi planerar hela samarbetet. Varje månad får du kontinuerlig uppdatering på hur annonserna presterar och du får möjlighet till att ändra och testa nya budskap. Efter avslutad månad har vi en uppföljning där vi presterar hur det har gått och hur vi eventuellt kan bygga vidare vårt samarbete.

Tjänster

För att vi ska kunna erbjuda en skräddarsydd lösning för din klinik så erbjuder vi en mängd olika tjänster inom digital marknadsföring. Vi erbjuder tjänster som: Facebook & Instagram annonsering, Foto & video samt underhåll av social media konton.

Facebook & Instagram Ads: Det primära fokuset i LeadRocks verksamhet är annonseringen på social medier. Vi ser till att din klinik och ditt budskap syns för att typ av personer. Vi tar fram material och skräddarsyr ett budksap utifrån din kliniks mål och vsioner. 

Foto & Video: Behöver din klinik nya foton eller videos? Vi hjälper dig! Vi kan ta fram olika typer av videos som illustrera en Invisalign behandling, basundersökning och tandblekningar med mera.

Underhåll av sociala medier: Vill din klinik fokusera på det ni är bäst på och fortsätta att leverera förstklassiga behandlingar för era patienterna? Då ser vi till att hjälpa er att sköta era konton på Facebook och Instagram. Vi schemalägger, skapar och publicerar det ni önskar att nå ut med. 

Facebook Ads

Socialamedier
Hantering

Video Ads

Instagram Ads

Kliniker vi har hjälpt