Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540

Vi tar fram film och foto till er.

När vi börjar jobba med en kund ser vi alltid till att ta ett möte där vi planerar vad för budskap eller information som ni vill lyfta fram och vad för bilder och videos vi ska skapa. Genom att filma och fota får vi fram material som vi sedan använder både för annonseringen och inläggen på sociala medier.

90 procent av den information som bearbetas av hjärnan är visuell och vi minns 95 procent av budskapet i en film jämfört med 10 procent i en text? Video är därför det ultimata visuella formatet för att skapa engagemang oavsett om ni vill visa er tjänst, berätta om hur ni jobbar, eller om ni vill lyfta fram en nöjd kund som rekommenderar er.

oh img102

Högkvalitativa filmer och foton.

DSC00180 scaled
DSC07603

Hur vi jobbar med film och foto.

01.

Planering

Vi jobbar tillsammans med duktiga fotografer och filmare. Innan ett uppdrag ser vi till att planera allt som behövs, till exempel utrustning, statister och manus. Planeringen är en viktig del i processen för att allt ska flyta på bra. 

02.

Genomförande

När det väl är dags för att filma och fotografera ser vi till att vi har de bästa förutsättningarna för ett bra resultat. Det är bättre att filma och fota mer än vad som kanske behövs, på så sätt säkrar vi upp material om det eventuellt skulle saknas något när vi börjar redigera allt.

03.

Feedback

När vi väl har genomför filmningen och fotograferingen börjar vi att redigera bilderna och videorna. Vi levererar sedan materialet så ni får ge feedback på det innan redigeringen är klar. 

04.

Slutprodukt

När ni väl är nöjda med resultatet ser vi till att levererar materialet till er. Ni äger nu materialet och kan använda det på till exempel era sociala medier och er hemsida. 

tandtorget square 2

Vanliga frågor kring foto och film.

Är det viktigt med bra bilder och videos?

Att använda högkvalitativa bilder och videos på er hemsida eller i er marknadsföring är en viktig för att skapa ett professionellt intryck. I själva marknadsföringen är det också fördelaktigt med videos då det är lättare att lyfta fram ert budskap.

Vad kostar filmning och fotografering?

Detta är en svår fråga att besvara då det är individuellt. Vi jobbar både med enskilda uppdrag och längre samarbeten som sträcker sig över flera månader. Det enklaste att kontakta oss med era frågor, när vi väl vet ert behöv kan vi ge ett svar.

Varför ska vi investera i filmning och fotografering?

Det är viktigt att ha ett professionellt intryck när nya potentiella kunder ser er för första gången. Genom att investera i högkvalitativa bilder och videos får ni material som ni kan använda om och om igen. På så sätt blir det en lönsam investering med tiden.