Kontakta oss
Backgatan 2, Södra Sandby, 24731
info@leadrock.se
Tel: 0709959540
Back

Case | Tandtorget

Tandtorget

LeadRock är en heltäckande digital marknadsföringsbyrå som hjälper större och mindre kliniker att växa genom digital marknadsföring.

Läs hur vi hjälpte
Tandtorget

Vad behövde de hjälp med?

Efter ett flertal möten med Ali som är klinikägare kunde vi lägga fram en marknadsföringsplan som ligger i linje med Alis visioner med Tandtorget. Ali hade en tydlig vision som bestod av att jobba långsiktigt med varumärkeskännedom och på så sätt etablera sig i Lund och få Tantorget att bli top of mind bland invånarna i Lund. Ali ville ha en röd tråd mellan hemsidan, sociala medier och annonseringen. Vi anpassade oss efter det och idag jobbar vi långsiktigt med Tandtorgets marknadsföring.

3
4

Vad gjorde vi?

Det första vi gjorde var att ta fram en 12 månaders plan där vi i varje kvartal fokuserar på olika saker. Tidigt i vårt samarbete jobbade vi mycket med kännedom och där vi försökte positionera Tandtorget och nischa in oss på tandreglering med osynlig tandställning. Nästa steg i vår process var att skapa content som vi kunde använda för marknadsföringen. Detta gjorde vi genom att både filma och fota på kliniken. Detta materialet kunde vi sedan använda för att skapa en röd tråd genom hela verksamhetens olika digitala kanaler.

Hur blev resultatet?

I dagsläget har vi kommit en bit in i vårt samarbete, och allt ser hittills positivt ut. Tandtorget visas för cirka 60 000 personer i månaden och vi jobbar även med olika målgrupper som får skräddarsydda och personliga annonser. Genom att vi jobbar mycket med videos kan vi sedan skapa målgrupper som är baserade på folk som har visat mer intresse för annonserna än andra personer. Dessa personerna fortsätter vi att utbilda om tandreglering vilket kommer att resultera i att det är Tandtorget de väljer om vi vill skaffa osynlig tandställning.

5
Ali Girhammar
Ali Girhammar Tandtorget
Läs mer
Text kommer inom kort.